Langhelg!

heihei! 

På mandag er det Martin Luther King-Day så vi har en dag fri:)) deilig.

Idag stod vi opp tidlig for å ta ned juletreet, deretter dro jeg og Ash for å klippe håret. helt sykt, bare 10 dollar for hårklipp her. litt billigere enn hva jeg er vandt til så det var jo greit. 

Ellers ikveld dro jeg Down town med Kelsey og Viané, noe som var veldig koselig! Vi spiste på Hard Rock Café og tuslet rundt along the "Riverwalk". 

 

- Benedicte<3

5 kommentarer

mormormorMormormorrmor

20.jan.2012 kl.15:00

Hei Benedicte. ny helg du må kose deg. Her er det blitt mere vinter. Jeg datt i forige uke og hR en muskelbrist i låret så jeg er for tiden i ro.Didrik og jeg var på hytta for å se etter mus forrige lørdag. Det ser ikke ut som det har vært ille. Gleder med til det blir isfritt så kan jeg være på hytta. Gleder meg til du kommer hjem.Lengter etter deg. Du er flink til å blogge. Det er veldig hyggelig. Ha en fin helg gulet.

idaainusa

21.jan.2012 kl.08:46

Saa koselig ut:) Fikk utrolig lyst paa hard rock burger naa( tror kanskje jeg har blitt litt for amerikansk) ha haxD

Sara

29.jan.2012 kl.22:16

Vil ha mer blogging! :)

mormormorMormormorrmor

04.feb.2012 kl.09:56

Hei skatt. Lenge siden jeg har sett noe på bloggen. Håper alt erbra. Du har sikkert mye å holde på med. Her er det 19 minus i dag. Ikke lyst til å gå ut. Håper våren nermer seg snart. Lengter etter deg og dager med sol og varme på hytta. Nå går tiden fort til du skal hjem. Sender brev.Mange klemmer fra mormor.

mormormorMormormorrmor

12.feb.2012 kl.11:24

Hei vennen. God søndag. Idag er det sol for en gang skyld. Skal gå en tur. Går litt bedremed Didrk. Alle var til middag her på fredag. Veldig hyggelig. Du og August og Hege manglet og enda var det helt fult rundt bordet. Må ha en forlengelse når vi er all. Kos deg med fridagen. Mange klemmer mormor.

Skriv en ny kommentar

Benedicte Brovold

Benedicte Brovold

17, Oslo

Jeg reiser på utveksling skoleåret 2011/2012 med organisasjonen EF. I denne bloggen deler jeg mine opplevelser fra året mitt i USA! Kontakt meg gjerne på: benedicte_brovold@hotmail.com om du lurer på noe:)

Kategorier

Arkiv

hits