SPRING BREAK 2012!!

Heyhey! 

Nå har jeg da altså kommet hjem fra Cruise i Caribbean, hvilket har vært HELT FANTASTISK!! har bare vært helt konge! Vi har gjort så mye gøy denne uken og har virkelig kost oss MASSE! En opplevelse for livet som virkelig er verdt det. Sole seg under palmetrær dagen lang med en paraplydrink, dra i hot-tub'en på kvelden, parasailing, spise så mye mat at man sprekker, nattklubber, casino osv osv er noen av det vi tilbrakte tiden vår mest på. Ble vel ett gjennomsnitt på 2 timer søvn hver natt så er passe utslitt nå ja.

Denne uken har gått så altfor fort! Savner hver og enkel ting med hele Cruise skipet. Imorgen er det skole igjen hvilket også betyr at det bare er ni uker igjen av skolen. Igår var det 8 mnd siden jeg satte mine bein på ameikansk jord, så jeg tipper disse to siste månedene kommer til å løpe fra meg. Trist å tenke på men samtidig gleder jeg meg noe helt villt til å komme hjem igjen :))  

hehe, home sweet home
 

- Benniiiiii <3

4 kommentarer

Mormor

19.mar.2012 kl.10:52

For en opplevelse. Ser at du har hatt det fint. Ni uker igjen, da er det ikke lenge til du er hjemme. Det blir litt av en overgang. Gleder med til å se deg igjen.

Tante og Jonas

20.mar.2012 kl.22:19

Hei hei snuppa:-) Så hyggelig at du fikk være med på denne opplevelsen.

Tenk at du har vært borte 8 måneder alt, det har gått fryktelig fort.

Vi gleder oss til du kommer hjem:-)

Klem tante og Jonas

Mamma

21.mar.2012 kl.08:54

Så flott at turen ble en suksess.

Flotte bilder av strålende vakre jenter :-)

Den turkise kjolen er rålekker :-)

Stor klem fra mamma

Emma

23.mar.2012 kl.21:22

Det der så helt fantastisk ut!! :P Heldigfjompen <3 Jeg savner deg skikkelig jeg assa...gleder meg til vi begge er hjemme på kald norsk jord jeg ;) Men gud, da er jo du mye brunere enn meg !! :S

Skriv en ny kommentar

Benedicte Brovold

Benedicte Brovold

17, Oslo

Jeg reiser på utveksling skoleåret 2011/2012 med organisasjonen EF. I denne bloggen deler jeg mine opplevelser fra året mitt i USA! Kontakt meg gjerne på: benedicte_brovold@hotmail.com om du lurer på noe:)

Kategorier

Arkiv

hits