Gratulerer med dagen!!

Hurraaa! Håper alle har hatt en kjempefin 17mai feiring! Må innrømme det er litt trist å sitte her i Usa og se alle bildene som blir lagt ut på Face av folk i bunader og norske flagg:) Men idag har jeg også vært her i nøyaktig 10 måneder, som vil si at det begynner å gå mot slutten her. Under 3 uker igjen bare! helt vanvittig, så utrolig blannede følelser om å forlate dette stedet her nå. Så mange mennesker jeg har blitt så glad i..men skal ogå bli såå deilig og komme hjem da:)

Også er jo heldigvis ikke den eneste nordmannen på skolen min! Har jo Celin <3 vi bestemte oss for og lage t-skjorter for 17 mai og Fleur(fra Holland) lagde også med oss:D det var kjempehyggelig, og har hatt mange som har spurt hva slags dag det er på skolen idag:) Også var min kjære Emily så søt og bakte cookies til meg med Norske flagg på i en T for Texas <3

 

 

- Benedicte <3

 

2 kommentarer

Tante og Jonas

20.05.2012 kl.23:02

Heisann!! Så flotte T-shirts! Vi gleder oss veldig til å se deg igjen😃

Vi har vært på hytta i helgen og fylt på badeplassen med sand.

Sommeren kommer til uken og jeg har faktisk gått i shorts idag.

Deilig med litt varme igjen☀.

Klem fra tante og Jonassen

mormormorMormormorrmor

21.05.2012 kl.08:57

Hei gullongen. Gleder meg til du kommer hjem. 3 uker går fort. Var på hytta i helgen og det var deilig. Prøver å lage litt bedre badeplass for oss med masse sand. Litt av en jobb. Spådd fint vær denne uken og da blir det fint til pinse. Du sender fine bilder. Koselig å se hvordan du har det. Klem fra meg. Ha det fint den siste tiden.

Skriv en ny kommentar

Benedicte Brovold

Benedicte Brovold

17, Oslo

Jeg reiser på utveksling skoleåret 2011/2012 med organisasjonen EF. I denne bloggen deler jeg mine opplevelser fra året mitt i USA! Kontakt meg gjerne på: benedicte_brovold@hotmail.com om du lurer på noe:)

Kategorier

Arkiv

hits